CHICKENBITES OOSTERHOUT

CHICKENBITES OOSTERHOUT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chickenbites Oosterhout. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 19:58 Ik plaats nu pas een reactie maar dit komt omdat we de 24 ste een totaal verkeerde bestelling die op dat moment niet kon worden opgelost.we mochten de bestelling opeten en vandaag is het meer dan goed gemaakt door gratis een bestelling te leveren.Top
27 jun 2022 om 20:01 Eten smaakte goed. Vond het wel wat karig voor die prijs. Hadden een schnitzel menu met daarbij een bakje wedges. Hadden er echt wel wat meer mogen zijn. Volgende keer toch maar een schnitzelmenu bij de friettent. Daar heb je meer voor minder geld.
24 jun 2022 om 19:49 Op de bon stond de juiste bestelling, maar wat er in de zak zat klopte totaal niet er zat voor drie personen eten in terwijl we voor 4 hadden besteld, er werd excuses aangeboden omdat het zo lang duur, daar kregen we gratis twee blikjes drinken voor.
19 jun 2022 om 20:23 Smaak opzich goed....maar droog ...droger gaat niet...dee pijn bij het slikken. saus ...veel te weinig......maar was een ervaring,dus nooit meer.
19 jun 2022 om 18:55 Het eten was heerlijk gelukkig de hete kip heet besteld ipv extra heet was heet zat
17 jun 2022 om 20:29 Eten was verschrikkelijk. Nooit meer. Kip oud droog en taai. Kip ketjap met wok groente. Kip zoetzuur zul je bedoelen met diepvriesgroente..mais erwtjes boontjes en worteltjes. Rijst was oud. kippeling was droog en taai. Service was prima.
17 jun 2022 om 8:41 De kip smaakt echt iedere keer beter, was het wachten waard..
8 jun 2022 om 14:59 Eten is er altijd lekker en veel wat je ook besteld en de bezorging vriendelijk
6 jun 2022 om 20:59 Bezorg vond ik heel raar normale personen auto met 3 personen er in dacht die komen iets halen of zo heel gek iemand moest uit de auto stappen om mijn bestelling te kunnen pakken zat ze er op of ?? Sms die verstuurd was stond 46 min 75 later bezorgd
6 jun 2022 om 12:45 Beetje later dan gepland maar het was zeker het wachten waard.
5 jun 2022 om 19:24 Vandaag om 17u besteld, bezorging was om 18.30 uur. Ipv aioli saus kregen wij honing mosterd dressing op de kipburgers. 2x mayonaise besteld, zat er maar 1x bij. Friet was erg slap, voor ons niet voor herhaling vatbaar.
30 mei 2022 om 23:44 Wasn’t even tasteful.